Vlecken header

VLECKEN&VANDERLEE

schriftdeskundigen

Voor wie werken we?

We kunnen als schriftdeskundige in civiele - of in correctionele procedures aangesteld worden en dit kan op diverse momenten in het onderzoek gevorderd worden door de rechter of het openbaar ministerie.

De taak van de gerechtsdeskundige in het algemeen en van de schriftdeskundige in het bijzonder is het geven van een technisch advies. We geven u tevens graag advies bij private of eenzijdige opdrachten, waaronder bijvoorbeeld de identificatie van de scriptor van een naamloos stuk zoals een afscheidsbrief of een dreigbrief of bij de verificatie van de scriptor van een testament of de mogelijke opsporing van een eventuele vervalsing van handtekeningen op waardepapieren.

In ons kantoor is er een vergaderzaal ter beschikking, waarin we samen met de betrokken partijen in alle rust de betwiste en vergelijkingsdocumenten kunnen bespreken en een schrijfproef kunnen afnemen.

Om een optimale expertise te garanderen werken we steevast volgens 'het vier-ogen principe', zo combineren we elkaars oordeel en onze ervaringen zodat er zeker niets over het hoofd wordt gezien.